Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Exported video not working

Exported video not working 1 week, 2 days ago #239591

  • jodysakhan
  • Pro User
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 1
  • 1 week, 2 days ago
I have edited a video, taking short clips from 3 one hour long videos. my video is 7mins long. It appears as a sequence. whenever I go to export it, it does it instantly but when I go to open the file it is 0 bytes and obviously doesn't play.

I need answers quick as I'm hoping to include the video in a presentation tomorrow.

I'm using the Mac version. I bought the pro licence for a month to see if exporting in a different file format would sort the problem but unfortunately it hasn't.

help greatly appreciated

Re: Exported video not working 1 week, 1 day ago #239596

  • briandrys
  • Moderator
    Pro User
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 11524
  • 1 week, 1 day ago
Welcome to the forum.

What is the file extension on your file (mp4 or lvix)?

Re: Exported video not working 1 week, 1 day ago #239600

  • schrauber
  • Pro User
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 5411
  • 1 week, 1 day ago
Please also check if the folder you are exporting to allows Lightworks to modify files.
If this is denied, Lightworks Pro will not be able to complete exports, which may result in an incomplete (corrupted) file. However, I have a different operating system.
Mainly automatically translated
--------------------------------------------
Software: Lightworks 2021.2 || Windows 10 Home, 20H2, 64 Bit
Hardware: Intel i5-4440 (3,1 GHz); || RAM: 8 GB; || Intel HD Graphics 4600 (can use max. 2 GB of shared RAM)
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.39 seconds
Scroll To Top