Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Keyframes that don't respond

Keyframes that don't respond 4 weeks ago #205135

  • Bobsterz
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 17
  • 4 weeks ago
Oh boy, another basic one that is proving to be a mystery. The instructions in the manual and videos are different from what I'm experiencing.

I am drying to drag keyframes in the graph view and getting no movement vertically.

I try to select the beginning or ending keyframes and they never get selected/turn yellow.

Is there something I haven't done in order to make these items responsive?
This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.

Re: Keyframes that don't respond 4 weeks ago #205147

  • hugly
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 20855
  • 4 weeks ago
Hello,

As far as I can see you show the settings from 'Shape Fill' of the '2Tone Center Box' or similar, with keyframes on 'Colours'.

There's a stripe on the bottom of the panel. It shows a projection of all keyframes. Please try: Left-click on the keyframe (in this stripe) you wish to move to activate, and move it with the right-mouse-button pressed vertically. With Ctrl+left-click you can select multiple keyframes and move them with the right-mouse-button all at once. Unfortunately, those keyframes don't follow the zoom adjustments, so try it fully zoomed out.
It's better to travel well than to arrive...
Last Edit: 4 weeks ago by hugly.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.29 seconds
Scroll To Top