Welcome, Guest
Username Password: Remember me

TOPIC: Terrible Quality...

Re: Terrible Quality... 4 months, 2 weeks ago #168745

  • VinceEFX
  • Pro User
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 704
  • 4 months, 2 weeks ago
Hugly

RC6? 2 weeks ago I downloaded RC4 and now you are at RC6! Holy smokes I am behind the times. I will look for RC6.

Vince

This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.

Re: Terrible Quality... 4 months, 2 weeks ago #168747

  • hugly
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 13885
  • 4 months, 2 weeks ago
Vince,

Yes, release strategy is up-tempo.

Please read my last post above. It isn't related to RC6.
It's better to travel well than to arrive...

Re: Terrible Quality... 4 months, 2 weeks ago #168748

  • VinceEFX
  • Pro User
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 704
  • 4 months, 2 weeks ago
Hugly

Great, thanks for the info!!!

I wonder why the viewing LUT is not for YouTube?

Vince

Re: Terrible Quality... 4 months, 2 weeks ago #168749

  • VinceEFX
  • Pro User
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 704
  • 4 months, 2 weeks ago
Hugly

Thank you

Vince

Re: Terrible Quality... 4 months, 2 weeks ago #168750

  • hugly
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 13885
  • 4 months, 2 weeks ago
Simply overlooked, maybe?

In practice this means that users of the Free version won't have the feature - that's not nice. ***


*** FWIW: After thinking it over, adding the feature to the Free version would have no benefit, 3D LUT is available from effects, and for those who don't know what a LUT is, the export panel is easier to understand without it.
It's better to travel well than to arrive...
Last Edit: 4 months, 2 weeks ago by hugly.

Re: Terrible Quality... 4 months, 2 weeks ago #168751

  • VinceEFX
  • Pro User
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 704
  • 4 months, 2 weeks ago
Have a great day!!
Vince

Re: Terrible Quality... 4 months, 2 weeks ago #168766

  • Craig Marshall
  • Pro User
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 1864
  • 4 months, 2 weeks ago
Sorry for the time delay. Seems the issue is solved!
Custom Haswell z87 i7 3.9Ghz 4770
System SSD, RAID SSD, RAID HDD
16GB DDR3, Thunderbolt, Nvidia GTX 970 G1 Maxwell GPU
Lightworks Pro with DNxHD license
Resolve 12.5 with OxygenTec ProPanel
X-Keys Pro 68 key USB Jog/Shuttle controller
2 x 24" HD GUI, 24" 10bit IPS Reference Monitor
12G Decklink 4K SDI Pro>HD-Link Pro>Display Port
Sony 55" X9000B 4K Client Monitor
Sony Super 35 HD camera with Atomos ProRes Recorder
4x4" matte box/follow focus. Zeiss 'Contax' FF primes with Metabones 'Speed Booster'
Rode NTG-3/I-Rig XLR Phantom preamp
HDvideo4K.com
Time to create page: 0.40 seconds
Scroll To Top