Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: 502 Bad Gateway

502 Bad Gateway 7 months ago #191799

  • hugly
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 20151
  • 7 months ago
Since a few hours, when switching from a discussion to "Recent Topics" or "Forum" on top of this page, I see every now and then "502 Bad Gateway":

This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.

Anyone else?
It's better to travel well than to arrive...

Re: 502 Bad Gateway 7 months ago #191802

  • schrauber
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 3240
  • 7 months ago
Here also.
But maybe only the line to Germany is disturbed?
Mainly automatically translated
--------------------------------------------
Windows 10, 64 Bit
Intel i5-4440 (3,1 GHz) ; Intel HD Graphics 4600

Re: 502 Bad Gateway 7 months ago #191821

  • geomcd1949
  • Pro User
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 599
  • 7 months ago
Bad Gateway here too in North Carolina, which is a small paternalistic oligarchy just east of the United States.
North Carolina, USA
Ubuntu 18.04 LTS
2x2.7 GHz E5-2680
500GB SSD and1TB HDD
64 GB DDR3 10600
Quadro K4200
~X-Keys Pro 68 key USB Jog/Shuttle controller
*Galaxy S7 with Filmic Plus*
*JVC GY-HM150*

Re: 502 Bad Gateway 7 months ago #191824

  • Scott Hill
  • Pro User
  • OFFLINE
  • Expert Boarder
  • Posts: 105
  • 7 months ago
Greetings from Hollywood! (Or the Los Angeles area, anyway.)

Yes, I'm experiencing the 502 Bad Gateway issue, as well.

Hope everyone has a terrific 2019!

Scott

Re: 502 Bad Gateway 7 months ago #191832

  • briandrys
  • Moderator
    Pro User
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 8392
  • 7 months ago
The site appears to be working again in the UK.

Re: 502 Bad Gateway 7 months ago #191842

  • woodzu123
  • Administrator
    Pro User
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 321
  • 7 months ago
Hi all,

These intermittent outages were caused by service problems at our hosting company and should be back to normal now.

With thanks,
Peter
Lightworks Webteam

Re: 502 Bad Gateway 6 months, 3 weeks ago #192013

  • edWD7
  • OFFLINE
  • Expert Boarder
  • Posts: 98
  • 6 months, 3 weeks ago
_the other day 1/20
Bad Gateway here too
= Dell Precision T3500
Processor: 1x Xeon Quad Core @ 2.66 GHz
Memory: 4 GB
HDD: 160 GB - WD Velociraptor 10K RPM
Optical: DVDRW
Video: Nvidia Quadro FX 1800 _ 768 MB
OS: 32-bit Windows Vista Business
_Lightworks 14.5
Last Edit: 6 months, 3 weeks ago by edWD7.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.30 seconds
Scroll To Top