Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Error when posting message

Error when posting message 11 months, 4 weeks ago #164934

  • briandrys
  • Moderator
    Pro User
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 7314
  • 11 months, 4 weeks ago
When I post a forum message I get this after I submit it. The message appears on the forum, but I have to reopen the web site in order to check it (once posted, edit seems to be OK). I'm using Firefox and the issue just started today.

This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.
Last Edit: 11 months, 4 weeks ago by briandrys.

Re: Error when posting message 11 months, 4 weeks ago #164942

  • jwrl
  • Moderator
    Pro User
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 10243
  • 11 months, 4 weeks ago
I've just seen that happen too. My workaround is to open two versions of what I intend replying to in separate tabs, reply in one, get the error, close that tab and refresh the second to make my post appear. Clunky, but it works.

[EDIT] Here's what happened after I posted the text above. In my case using Chrome the "Search" button was cut off as you see it.


This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.


Interestingly, editing this post didn't cause the problem.
Last Edit: 11 months, 4 weeks ago by jwrl.

Re: Error when posting message 11 months, 3 weeks ago #164977

  • briandrys
  • Moderator
    Pro User
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 7314
  • 11 months, 3 weeks ago
It also happens with groups.

Re: Error when posting message 11 months, 3 weeks ago #164992

  • khaver
  • Pro User
  • NOW ONLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 3326
  • 11 months, 3 weeks ago
I also got this a few times. I just hit the back button and resubmitted. Using Safari on an iPad mini.
Work Comp: Retired!
Home Comp: Newer! Bigger! Faster!
Send me a tip: paypal.me/4khaver
Last Edit: 11 months, 3 weeks ago by khaver. Reason: Just happened submitting this

Re: Error when posting message 11 months, 3 weeks ago #165041

  • woodzu123
  • Administrator
    Pro User
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 307
  • 11 months, 3 weeks ago
I believe I have managed to find and fix source of the issue now.
Please accept our apologize for this.

With thanks,
Peter

Re: Error when posting message 11 months, 3 weeks ago #165090

  • jwrl
  • Moderator
    Pro User
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 10243
  • 11 months, 3 weeks ago
Everything seems back to normal here. Thank you.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.33 seconds
Scroll To Top