Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: "The System cannot find the file specified"

"The System cannot find the file specified" 3 days, 21 hours ago #194718

  • glueburner
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • 3 days, 21 hours ago
I've been trying to export a video for my friends but every time I export it, it gets to about 20% of the way through and fails with "The system cannot find the file specified" as the reason. I've tested exporting another smaller clip recorded using the same software and exported with the same settings as this project, and it exported fine. What am I doing wrong and how can I fix this? I've looked at other threads with people with this same problem but I still can't get it to work.

Attachment Pic 2.png not found

Last Edit: 3 days, 21 hours ago by glueburner.

Re: "The System cannot find the file specified" 3 days, 21 hours ago #194719

  • hugly
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 17676
  • 3 days, 21 hours ago
Hello,

With high probability, this message indicates that you're running Lightworks V14.0 or earlier, most likely with some material with non standard, i.e variable, frame rate.

Upgrading to V14.5 should fix the issue.

If it doesn't, please post a Mediainfo report of your footage.
It's better to travel well than to arrive...

Re: "The System cannot find the file specified" 3 days, 21 hours ago #194720

  • glueburner
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • 3 days, 21 hours ago
Thanks, I'll update it and see if it works.

Re: "The System cannot find the file specified" 3 days, 17 hours ago #194729

  • glueburner
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • 3 days, 17 hours ago
Updating it worked, it exported fine afterwards. Thanks again for the help!
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.26 seconds
Scroll To Top