Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: [Solved] Lightworks crashing immediately after opening Project Browser

Re: [Solved] Lightworks crashing immediately after opening Project Browser 3 years ago #165267

  • ps81
  • Pro User
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 10
  • 3 years ago
there should be no smiley.. it should be "ZOOM UAC - 8"

Re: [Solved] Lightworks crashing immediately after opening Project Browser 3 years ago #165268

  • hugly
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 27537
  • 3 years ago
Although I never saw this exception message in error.log, I can imagine that this device causes the trouble you're encountering.
It's better to travel well than to arrive...

Re: [Solved] Lightworks crashing immediately after opening Project Browser 3 years ago #165269

  • ps81
  • Pro User
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 10
  • 3 years ago
That's strange, because it has worked without error! It would be a pity if the software doesn't work as soon as I purchase it :/
br

Re: [Solved] Lightworks crashing immediately after opening Project Browser 3 years ago #165270

  • hugly
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 27537
  • 3 years ago
If the device has worked with Lightworks, changed settings on the soundcard might be the cause, but to stop guessing you should deactivate the device, and see if the crashes persist.
It's better to travel well than to arrive...
Last Edit: 3 years ago by hugly.

Re: [Solved] Lightworks crashing immediately after opening Project Browser 3 years ago #165271

  • ps81
  • Pro User
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 10
  • 3 years ago
I tried that, but without audio-outs I can't start the programm (the soundcard is my only audio out).

Re: [Solved] Lightworks crashing immediately after opening Project Browser 3 years ago #165272

  • hugly
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 27537
  • 3 years ago
No onboard audio to activate?
It's better to travel well than to arrive...

Re: [Solved] Lightworks crashing immediately after opening Project Browser 3 years ago #165274

  • ps81
  • Pro User
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 10
  • 3 years ago
No, I always just use this card.
But I just changed the settings in Cubase (8.5) and now it seems to work!
Very odd but thank you for giving me the right hint!
cheers
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.41 seconds
Scroll To Top