Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: New user having problems wide editing

New user having problems wide editing 5 months ago #201580

  • Lawson37
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • 5 months ago
When I have chosen a file that I want to cut in, the film has a bad graphics card to do or is it something else?

Re: New user having problems wide editing 5 months ago #201581

  • briandrys
  • Moderator
    Pro User
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 8818
  • 5 months ago
Welcome to the forum.

Are yon referring to the graphics card on your computer or a corrupted video file that's causing an issue?

Some more details would assist in finding out what's happening.

Re: New user having problems wide editing 5 months ago #201583

  • Lawson37
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • 5 months ago
Thanks for fast answer
Tried lower resolution of the video file then worked but doesn't seem to work when I have in HD resolution. Is there any way to solve it if you want to be able to make movies in HD for youtube?

Re: New user having problems wide editing 5 months ago #201584

  • briandrys
  • Moderator
    Pro User
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 8818
  • 5 months ago
Are you using the internal proxy editing? If so, Lightworks will export at the required resolution.

Please could you give the specification of your computer and follow the directions in this sticky, so that users can see the technical details of your source video. www.lwks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=23&id=66072&Itemid=81
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.28 seconds
Scroll To Top