Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Unable to repair media [issue]

Unable to repair media [issue] 1 month, 3 weeks ago #200305

  • hugly
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 20135
  • 1 month, 3 weeks ago
That's with V14.5.

In a shared project space, with one single media location and some properly linked clips, rename the media location on OS level with Lightworks shut down, to simulate a somehow missing media location. Restart Lightworks and execute 'Media.Repair'. All available options end either with no message or with "Some media could not be restored".

This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.

The algorithm doesn't seems to recognize that a valid internal media location doesn't exist anymore (at least it doesn't tell the user), and shows a not existing location under 'Media.Locations' without a message. The colour of the volume indicator has no impact on that. I can imagine that this applies also to the local project space.
It's better to travel well than to arrive...
Last Edit: 1 month, 3 weeks ago by hugly.

Re: Unable to repair media [issue] 1 month, 3 weeks ago #200344

  • hugly
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 20135
  • 1 month, 3 weeks ago
Update.

When trying to restore an archived project into the project space the message "Unable to create material/sound folder in the selected media location.." is shown.

This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.

In fact there isn't any media location available and it doesn't say which location the system assumes to be selected.
It's better to travel well than to arrive...
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.27 seconds
Scroll To Top